top of page

Onze Missie

Wij willen meer zijn dan een standaard gym. Bij ons moet iedereen zich welkom voelen om de schoonheid van de vechtsport te kunnen ervaren. Naast dat we onze leden kennis laten maken met nieuwe technieken, willen we hen ook een helpen met het aanleren van een gezonde leefstijl. Dit zullen we doen door onze leden kennis mee te geven over gezonde voeding en gebalanceerd trainen (juiste werk - rust verhouding) om zo blessures te voorkomen.

imageedit_25_6545930163.png

Onze Naam

Hanuman GYm

Hanuman is één van de mythische karakters afkomstig uit de Hindoistische en Boeddhistische verhalen. Hanuman was half man en half aap. Zijn krachten waren bovennatuurlijk, waardoor hij erg belangrijk was als generaal voor het leger van 'het goede' die streed tegen het kwaad.

 

In het dagelijkse leven zijn het vaak ouders, die voor de kinderen als Hanuman gezien kunnen worden. Ouders gaan voorop in de strijd genaamd 'het leven' en zullen hun kinderen proberen te behoeden en beschermen voor het kwaad.

 

Binnen Hanuman Gym willen wij met behulp van de sport, voorop gaan in de strijd van het leven van onze leden. Om hen zo weerbaarheid, zelfverzekerdheid en kennis mee te geven voor een gelukkig en gezond bestaan.

 • Facebook
 • Instagram
imageedit_95_4931425906.png

TRainer

imageedit_13_4878197645.png

Santi Bosma

Thaiboks & Kickboksinstructeur

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Santi Bosma. Ik ben geboren in Thailand en op vroegtijdige leeftijd verhuisd naar Nederland. Hier ben ik op 12 jarige leeftijd verliefd geworden op de vechtsport. Ik heb ondermeer vechtsporten zoals; Taekwon-do, Boksen, Muaythai en Kickboksen beoefend.

 

Uiteindelijk is mijn liefde blijven hangen bij het Thaiboksen en Kickboksen. Jaarlijks ging ik terug naar Thailand, om daar mee te kunnen trainen met de lokale vechters en gyms. Ik heb mijn ervaringen opgedaan door bij verschillende gyms en verenigingen, in Nederland en Thailand te trainen. Hiervoor ben ik hen voor altijd dankbaar. Mede door hen ben ik de vechter/trainer geworden waar mijn leden tegenwoordig van genieten.

Gyms en verenigingen waarvan ik met veel plezier deel van heb mogen uit maken zijn:

 • Taekwon-do vereniging Art of Defence (o.l.v. André de Haan)

 • Kai Muay (o.l.v. Faust Vatos)

 • Boksschool Frisia (o.l.v. Piet Rozendaal)

 • Grandthai Boxinggym & Hua Hin Muaythai Gym (o.l.v. Kaisuwit Ple)

 • Jomthup Muay Thai Gym (o.l.v. Kru Ann Susimanon)

 • Fitzgym (o.l.v. Fitz van Lierop)

 

Ik geef inmiddels al meer dan 15 jaar les in de vechtsportwereld. Op 5 maart 2023 heb ik daar bovenop mijn SKMO trainer 3 diploma behaald.

 

Naast het kickboksen ben ik werkzaam als docent op het middelbaar onderwijs. Mede door deze combinatie hoop ik veel leden te helpen om weerbaar, zelfverzekerd en gezond te worden.

Sport Diploma's

 • 1e en 2e dan Taekwon-do

 • SKMO trainer level 3

 • EHBO, EHBSO, EHAK en BHV

imageedit_10_6775425905.png
bottom of page